skip to Main Content

WWOO buitenkeuken

Een prachtige betonnen buitenkeuken

WWOO is hét merk in buitenkeukens van beton en ook nog eens van eigen bodem! Deze geweldige buitenkeuken zorgt ervoor dat jij het hele jaar door kunt genieten van je tuin, zonder dat deze onderhevig is aan slijtage. De WWOO buitenkeuken is namelijk bestand tegen elk type weer door het harde beton wat gebruikt wordt. De betonnen buitenkeuken is beschikbaar in 2 kleuren, namelijk antraciet en lichtgrijs. Qua hoogte en lengte is alles mogelijk. Benieuwd wat voor jou de ideale WWOO buitenkeuken is? Kijk dan snel verder op deze pagina of neem contact op.

Buitenkeuken beton

Wanneer we in Nederland een zonnige dag hebben, sta je vaak eerst 1,5 uur te ploeteren om je tuinmeubelen gereed te maken voordat je uiteindelijk lekker buiten kunt eten. Herkenbaar? Dan is de WWOO echt wat voor jou! Een betonnen buitenkeuken is namelijk ideaal in gebruik. Door het materiaal zijn ze namelijk vrijwel onderhoudsvrij en enorm slijtvast waardoor ze een lange levensduur hebben. En jij dus direct kunt genieten van het mooie weer en begint met barbecueën! Daarnaast is het een echte eyecatcher voor je tuin door zijn mooie industriële look. Wat wil je nog meer!

Waarom een WWOO Outdoor Kitchen

Naast dat de WWOO een mooi Nederlands merk is dat staat voor kwaliteit, is het grootste voordeel van deze buitenkeuken van beton natuurlijk dat ze helemaal naar jouw wens in te richten zijn. Je hebt de keuze uit drie verschillende hoogtes en bepaalt daarnaast zelf de lengte van de WWOO buitenkeuken en het aantal planken. Ook zijn er verschillende opbouw mogelijkheden, zoals uitsparingen voor je kamado barbecue, maar ook voor een wasbak.

WWOO bij Kamado Express

Waarom kies je voor een WWOO bij Kamado Express? Allereerst kun je de buitenkeuken beton van WWOO komen bekijken in de experience tuin van onze winkel The Fire Station. Onze WWOO Outdoor Kitchen wordt bijna dagelijks gebruikt waardoor we je er uit eigen ervaring veel over kunnen vertellen. Daarnaast hebben we in praktijk kunnen ondervinden dat deze betonnen buitenkeuken ook bij veelvuldig gebruik slijtvast is. Een kwaliteitsproduct waar we trots op zijn!

Bij Kamado Express staan we voor een persoonlijke service. Of je nou langskomt in onze winkel om de WWOO buitenkeuken te komen bekijken, of meer informatie wil ontvangen per mail, chat of telefoon. Je krijgt altijd een snel en eerlijk antwoord op al je vragen. Benieuwd met wie je contact opneemt? Je leest op deze pagina meer over ons bedrijf en team.

De WWOO buitenkeuken collecties bestaan uit:

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!