skip to Main Content

Valhal Outdoor

Dit prachtige merk kent zijn oorsprong in Denemarken, het land van de Vikingen. Valhal is ontwikkelt om het plezier, de veelzijdigheid en het gemak van buitenkoken weer samen te brengen in een collectie van Dutch Ovens en bijpassende accessoires. Een merk dat staat voor kwaliteit en je nooit in de steek laat tijdens een middagje grillen.

Bekijk alle gietijzeren accessoires

Valhal is ontstaan in 2014 in Denemarken, maar sinds 2018 is deze thuishaven verlegd naar Nederland. Een goede match met de Dutch Ovens waar Valhal Outdoor om bekend staat. Leuk weetje: deze hebben hun naam te danken aan de eerste Nederlanders die voet zetten in Amerika en deze gietijzeren pannen meebrachten. Naast de Dutch Oven hebben ze inmiddels meer BBQ accessoires op de markt gebracht zoals een spatel en een lepel, maar ook een gietijzeren skillet. Gietijzer is een ideaal soort materiaal om mee op open vuur te koken en wordt door gebruik alleen maar mooier. Het verdeelt de warmte goed waardoor je egaal kunt bakken en grillen.

Valhal Outdoor is een merk van hoge kwaliteit en legt veel nadruk op de historie, maar ook de toekomst van hun producten. Ze ontwikkelen producten die ontzettend lang meegaan en menen zelfs dat producten doorgegeven kunnen worden van generatie op generatie. Het is dan ook niet gek dat ze een schrubmatje en hele goede verzorgingswax voor gietijzer op de markt hebben gebracht. Zo verzorg je al je gietijzeren producten tot in de puntjes!

Valhal Outdoor kopen bij Kamado Express

Bij Kamado Express ben je altijd het goedkoopste uit! We garanderen de laagste prijs en je spaart bij elke bestelling Kamado Koins, die je weer als korting in kunt leveren bij je volgende aankoop. Kamado Express is dé online specialist op het gebied van kamado BBQ’s en bijbehoren en je wordt dan ook altijd geholpen door een expert, zowel via de telefoon, mail als chat. Wil je de producten van Valhal Outdoor graag een keertje komen bekijken? Dat is ook mogelijk! Je bent van harte welkom in onze winkel The Fire Station, waar je ook kamado workshops kunt volgen.

Back To Top
De waardering van kamadoexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1110 reviews.
Close search
Winkelmand