skip to Main Content

Kamado Joe ProJoe

De Rolls Royce onder de keramische barbecues: de Kamado Joe ProJoe. Mega groot en extra hoog en vervaardigd met hetzelfde hoge standaarden, ontwerp en vakmanschap als de Kamado Joe Classic III en Big Joe III. Deze Kamado Joe ProJoe biedt de mogelijkheid aan zowel enthousiaste thuiskoks en (semi)professionals om te grillen, bakken, searen en te slow-cooken zonder ooit ruimte tekort te komen.

Overeenkomsten en verschillen met de andere modellen

Ook de Kamado Joe ProJoe heeft de nieuwe AMP firebox waarbij breuk is uitgesloten. De nieuwe firebox bestaat uit 6 delen en heeft zo genoeg ruimte om uit te zetten wanneer de stukken heet worden, dit voorkomt dat er breuken in de firebox komen. De losse delen worden bij elkaar gehouden door middel van een metalen ring. Ook de gepatenteerde aslade zien we terug bij de ProJoe, deze aslade laat zich moeiteloos en zonder rommel legen en zo is het schoonmaken van een kamado nog nooit zo makkelijk geweest.

Natuurlijk zijn er ook verschillen tussen de Kamado ProJoe en de andere Kamado Joe modellen. Zo heeft de ProJoe nu een luchtschuif geheel gemaakt van stainless steel in plaats van aluminium. En ook het handvat is nu van stainless steel gemaakt. Deze zullen dus niet gaan roesten! Een ander onderdeel dat een upgrade gekregen heeft is de Air Lift Hinge, met de Air Lift Hinge, die je terug kunt vinden op de meeste kamado grills van Kamado Joe, hoef je 96% minder te tillen. Dit maakt het een stuk makkelijker om de deksel te openen en blijft deze ook halverwege openstaan zonder dicht te vallen.

Kamado ProJoe’s Divide & Conquer systeem

Ook bij de ProJoe zit het Divide & Conquer systeem. Met Dit systeem heb je de mogelijkheid om meerdere technieken tegelijk toe te passen, dit is mogelijk omdat je met halfronde roosters werkt en deze op verschillende hoogten kunt instellen. Bij het Divide & Conquer systeem van de ProJoe kamado kan dat zelfs op drie verschillende hoogten. Zo maak je meerdere gerechten tegelijk en kook je makkelijk voor grotere groepen.

Met de verschillende halfronde grill oppervlakken die Kamado Joe biedt kun je jouw kamado naar je eigen wensen inrichten. Alle grill oppervlakken zijn met elkaar te combineren en zo kun je meerdere technieken tegelijk toepassen. Kamado Joe heeft 5 verschillende grill oppervlakken die elk afgestemd zijn op verschillende ingrediënten en bereidingswijze. Naast deze grillroosters heeft Kamado Joe ook een grillvergroter, wanneer je deze vergroter op je grill zet blijft er ruim 10 cm vrij en vergroot je je grilloppervlak tot wel 60%!

Alle maten Kamado Joe kamado’s op een rijtje

KamadoJoe is ook verkrijgbaar in diverse voordeelpakketten.

Back To Top
De waardering van kamadoexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1110 reviews.
Close search
Winkelmand