skip to Main Content

Primo tafel

Het gemak van een Primo BBQ tafel

Een Primo barbecue is een aankoop voor het leven en hier ben je natuurlijk zuinig op! Om je kamado extra te beschermen en je barbecueplezier te vergroten, kies je voor een Primo tafel. Verwerk je Primo in een Primo BBQ tafel zodat je ook de voorbereidingen van een heerlijke barbecue samen met je vrienden buiten kunt voorbereiden!

Kies een Primo BBQ tafel

Met een Primo tafel zorg je ervoor dat jouw barbecue een heuse buitenkeuken wordt. Je kunt nu nog meer genieten van je barbecues en alle ingrediënten bereiden in het zonnetje.

Primo brengt naast kamado’s en bijbehorende accessoires ook diverse BBQ tafels op de markt. Gaat je voorkeur uit naar een metalen frame, dan kun je voor een Primo Oval Cart gaan. Ga je liever voor een houten tafel? Dan is er voor elke grootte een tafel in Acaciahout en Cypresshout verkrijgbaar. Er is dus altijd een Primo tafel die past bij jouw wensen. Ben je een echte Primo fan en heb je twee kamado’s? Dan is er zelfs de Primo Dubbele Cyprestafel verkrijgbaar. In deze Primo BBQ tafel kun je een Primo Oval Junior en Oval XL zetten, speciaal voor de outdoor chef!

Een Primo tafel bij Kamado Express

Ben je op zoek naar een Primo BBQ Tafel, dan zit je helemaal goed bij Kamado Express! Vaak krijgen we de vraag welke tafel het beste is, maar eigenlijk is er geen standaard antwoord op deze vraag. Dit is namelijk helemaal afhankelijk van jouw persoonlijke wensen. Daarom helpen we je zowel online, als in onze winkel The Fire Station, zo persoonlijk mogelijk! Je kunt onze kamado kenners bereiken via de telefoon, chat en mail. We horen graag voor welke situaties je de Primo tafel gaat gebruiken, zodat we je zo goed mogelijk kunnen adviseren.

De Primo BBQ tafel vs een universele buitenkeuken

We bieden naast de Primo tafel ook andere opties! We zijn ook dealer van WWOO Outdoor Kitchen, een prachtig merk met kwalitatieve betonnen buitenkeukens. Deze kun je helemaal naar je eigen wensen inrichten en zo uitgebreid maken als je zelf wil. Ter vergelijking met een tafel, raden we de Two Segments variant aan. Dit is geen enorme buitenkeuken, maar biedt toch nét wat meer bereidingsruimte dan bij een Primo BBQ tafel. Ook onze andere kamado merken passen natuurlijk in de WWOO.

Back To Top
De waardering van kamadoexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1110 reviews.
Close search
Winkelmand