skip to Main Content

OFYR

OFYR staat voor ontzettend veelzijdig koken! Het is een echte blikvanger en je herkent ‘m snel door zijn unieke design. De ronde vuurschaal zorgt ervoor dat je gezellig met z’n alle kunt BBQ’en, waar dat bij ander type barbecues vaak alleen op de pitmaster aankomt. De OFYR BBQ geeft veel warmte af waardoor je er in alle seizoenen plezier van hebt. Een echte aanvulling naast je kamado!

OFYR accessoires

Extra gezelligheid met een OFYR BBQ

Op een OFYR barbecue kook je op een bakplaat rondom de vuurschaal. Je kunt deze grill techniek dus ook wel à la plancha noemen. De kegelvormige vuurschaal vul je met hout waardoor er een heerlijk kampvuur ontstaat. Je kunt dus niet alleen overheerlijk eten van een OFYR, deze BBQ brengt ook ontzettend veel gezelligheid met zich mee. Zet hem ’s avonds eens aan tijdens een feestje. Je zult zien dat al je gasten eromheen komen staan om zelf hun burgertje om te draaien en tegelijkertijd bij te kletsen. Met een OFYR barbecue kook je dus zeker niet alleen!

De OFYR is beschikbaar in een diameter van 100 en 85 centimeter. Beide zijn heel geschikt voor een groot gezelschap. Op het grootste formaat kun je wel voor 50 personen BBQ’en. Naast de kookplaat en de vuurschaal wordt een OFYR barbecue natuurlijk geleverd inclusief de sokkel. Deze is er in diverse soorten. Zo is er een gesloten versie beschikbaar, maar ook eentje waar je hout in op kunt bergen en kun je kiezen of je de OFYR op wieltjes wil hebben. Hierdoor kun je de barbecue een stuk makkelijker verplaatsen.

De ronde bakplaat van een OFYR barbecue

Wat ideaal is bij OFYR is dat je tegelijkertijd op verschillende temperaturen kunt barbecuen. De ronde bakplaat kan recht op het vuur wel 300C heet worden en de temperatuur neemt af naar mate je verder van de vuurschaal werkt. Op een OFYR BBQ kun je alle ingrediënten tegelijkertijd bereiden, zodat je gerechten op en top kunt serveren. Al is de kans groot dat er tijdens het BBQ’en al wat van de rand wordt gepikt natuurlijk! De plaat loopt lichtjes af richting de vuurschaal, zodat olie altijd aan de juiste kant wegloopt. Ook hoef je weinig op te ruimen, want de restjes op de plaat schuif je gemakkelijk het vuur in. Wrijf na gebruik de plaat even in met wat olie en laat de OFYR barbecue afkoelen. Zo staat hij weer 100% klaar voor gebruik voor de volgende keer.

OFYR wordt elke seconde mooier

Zowel de sokkel als de vuurschaal van een OFYR barbecue zijn gemaakt van cortenstaal. Dit is een koperhoudende staalsoort en heeft een bruinoranje roestkleur. Dit materiaal heeft geen onderhoud nodig en wordt zelfs mooier doordat de corrosielaag steeds dikker wordt. Je hoeft een OFYR BBQ dus niet af te dekken en kan in alle weersomstandigheden buiten blijven staan. Ook tijdens een flinke regenbui. De vuurschaal heeft een gat onderin zitten, waardoor het regenwater gemakkelijk wegloopt. Wil je de schaal toch afdekken, kijk dan eens bij onze OFYR accessoires. Je kunt de barbecue namelijk gemakkelijk afsluiten met een deksel.

Een OFYR barbecue van Kamado Express

Een barbecue aanschaffen bij Kamado Express kent vele voordelen. Je bent altijd gegarandeerd van de laagste prijs en bij elke aankoop spaar je ook nog eens voor Kamado Koins. Hiermee heb je altijd korting op je volgende bestelling. Bij een orderwaarde van €1.000,00 of hoger, geven we je ook nog een gratis shop- of workshoptegoed. Lekker toch!

Ook word je altijd geholpen door een specialist, of je nu via de telefoon, mail of chat contact met ons opneemt. Ben je niet zo’n fan van online shoppen of wil je de BBQ’s eens met eigen ogen zien, kom dan bij onze winkel The Fire Station langs om ons hele assortiment te bekijken.

Back To Top
De waardering van kamadoexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1110 reviews.
Close search
Winkelmand