skip to Main Content

Leren BBQ schorten

Ruim aanbod stoere & unieke leren BBQ schorten! 

Bescherm je kleding goed tijdens het barbecueën met een leren BBQ schort! Het leer zorgt er in tegenstelling tot een schort van stof voor dat de spetters geen kans hebben om door te dringen. Ideaal! Daarnaast beschermt het leer ook goed tegen de hitte van de BBQ. Wij hebben een ruim aanbod aan leren schorten in allerlei kleuren. Tip: ook erg leuk om cadeau te geven aan een BBQ-fanaat! 

Ruim aanbod leren BBQ schorten

De BBQ-schorten die wij verkopen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en maten! Kies voor een natuurlijke kleur zoals: naturel, bruin, cognac of taupe of kies juist voor een kleur zoals zwart of grijs! Jij bepaalt je look. Alle schorten die wij verkopen zijn van topkwaliteit. En dat merk je meteen als je een schort aantrekt. 

Uniek, stoer en slijtvast

Leren schorten zijn de trend! Niet alleen mannen zie je steeds vaker in een stoer leren BBQ schort achter het vuur staan, ook vrouwen dragen steeds vaker een BBQ schort van leer. Ieder stuk leer is uniek, dus ook de barbecue schorten zijn allemaal uniek! Leer vormt zich perfect naar je lichaam, waardoor het als gegoten zit. Het leer wordt ook soepeler naarmate je het vaker draagt. En leer is slijtvast, je koopt een BBQ schort van leer dus niet voor even, maar voor je hele leven. 

BBQ schort cadeau geven

Een schort is perfect om cadeau te geven! Zit jouw vriend, man, oom, vader, moeder of vriendin na het BBQ’en altijd onder de viezigheid? Dan is het geven van een BBQ short het perfecte cadeau! En het beschermt natuurlijk niet alleen tegen vieze spetters of vlekken, het beschermt ook tegen de hitte. De hitte die van een BBQ komt, kan erg heftig aanvoelen als je alleen een T-shirtje draagt. Met een leren schort, is dat probleem direct opgelost! 

Leren schort bestellen

Al onze schorten kun je gemakkelijk in onze webshop bestellen. Wil je graag een leren schort graag passen voordat je hem koopt? De schorten van The Fire Station kun je in onze BBQ-shop in Kaatsheuvel passen! Handig! 

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!