skip to Main Content

Leren plankdragers

Upgrade je tuin met deze industriële plankdragers

Barbecue je vaak onder je overkapping of in je buitenkeuken? Dan zijn deze leren plankdragers echt wat voor jou! Hang er een stoere houten plank in en zet er je collectie BBQ sauzen en rubs op. De plankdragers van leer geven je tuin een gave industriële look én ook niet onbelangrijk: je hebt al je favoriete ingrediënten direct bij de hand!

Plankdragers leer

Misschien heb je ze al gespot in onze winkel The Fire Station: onze industriële plankdragers van leer. Deze leren plankdrager zijn gemaakt van een erg sterke leersoort. Belangrijk! Want je gaat hier natuurlijk al je favoriete BBQ ingrediënten op zetten en we willen niet dat die naar beneden komen. Wil je leren plankdragers kopen, maar heb je geen mogelijkheid om ze buiten te hangen? Hang de plankdragers van leer dan gewoon in je keuken of woonkamer. Ook binnen zijn deze industriële plankdragers een echte must-have!

Industriële plankdragers bestellen

Ga je leren plankdragers kopen? Onze industriële plankdragers zijn beschikbaar in 5 mooie, tijdloze kleuren, dus neem zeker de tijd om al onze opties te bekijken. Wil je ze graag in het echt bekijken en direct meenemen? Kom dan langs in onze winkel, waar we je graag adviseren! Al onze plankdragers leer zijn 90 cm lang en 4 cm breed. De hoogte tussen schroef en plank is afhankelijk van de breedte van de plank die je erin hangt. We hebben zelf een plank met een breedte van 20 cm in de leren plankdragers hangen.

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!