skip to Main Content

Leren onderzetters

De leukste leren onderzetters voor glazen vind je bij kamado Express!

Presenteer je drankje op een speciale manier door de leren onderzetters te gebruiken. Dankzij de speciale leersoort is dit een ideale onderzetter om je tafel of andere ondergrond te beschermen tegen vlekken en kringen. Deze leren onderzetters zijn namelijk ongevoelig voor vuil en vocht. Deze stoere onderzetters van leer (9 x 9 cm) zijn verpakt in een set van 10 onderzetters en worden in verschillende kleuren geleverd. Bekijk snel welke kleur het beste past bij jouw servies en/of tafel!

Leren onderzetters voor glazen

Bij een barbecue hoort natuurlijk een fijn gezelschap en een goed gevulde tafel. Bij Kamado Express vind je naast barbecue accessoires voor je kamado, ook benodigdheden om je barbecuetafel aan te kleden! Deze stoere onderzetters zijn ideaal om buiten te gebruiken, omdat ze ongevoelig zijn voor vuil en vocht. Ook het aantal past goed bij een barbecuegezelschap: ze komen namelijk in een set van 10!

Onderzetters van leer

Elke leersoort heeft andere eigenschappen, dus het is belangrijk dat je goed weet of deze past bij het doel waarvoor het gebruikt gaat worden. Vaak zie je dat leer veel te zacht is en veel water opneemt. Deze leren onderzetters zijn bewerkt met paraffine korrels die over de onbewerkte huid worden gestrooid. Daarna worden deze in het leer geperst met een verwarmde plaat. Dit zorgt ervoor dat deze leren onderzetters niet gevoelig zijn voor vuil en vocht maar ook dat ze hun stoere uitstraling krijgen! De herkomst van het leer blijft namelijk zichtbaar met deze bewerkingsmethode, zoals krassen van prikkeldraad, tekenbeten en brandmerken. Echt dé ideale leren onderzetters voor glazen op de buitentafel!

Onderzetters voor glazen

Onze leuke onderzetters zijn natuurlijk te bestellen via de webshop, maar je kunt ook altijd langskomen bij onze winkel The Fire Station! Hier kun je de leren onderzetters in alle kleuren persoonlijk bekijken. We zijn erg trots op de merken die we verkopen en adviseren je graag in je zoektocht naar jouw ideale BBQ benodigdheden. Je kunt natuurlijk ook altijd contact opnemen via de mail, chat of telefoon. Ook daar helpen we je zo persoonlijk mogelijk!

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!