skip to Main Content

Kamado Joe Classic 1: het complete instapmodel

Kamado Joe is een Amerikaans premium kamado merk dat dit moment zeer snel aan populariteit wint. Met de volwaardige Kamado Joe Classic 1 als instapmodel en tevens één van de populairste modellen. Nodig je familie en vrienden uit om je kookkunsten te komen proberen want de Kamado Joe Classic 1 heeft voldoende ruimte!

Eigenschappen van de populaire Kamado Joe Classic

Met een grilloppervlakte van 46 cm is deze maat het meest populaire en best verkochte model van Kamado Joe, groot genoeg om complete maaltijden voor het hele gezin op te bereiden. Wanneer je gebruik maakt van het Kamado Joe Divide & Conquer systeem kun je verschillende bereidingsmethodes tegelijk toepassen! Met de gehalveerde roosters heb je dubbel zoveel ruimte en maak je vlees, groenten en andere bijgerechten allemaal op hetzelfde moment klaar.

Door middel van de hoogwaardige keramische constructie van de Kamado Joe blijft de warmte in de BBQ wat een perfecte temperatuurbeheersing mogelijk maakt. En ook de gepatenteerde uitschuifbare aslade van de Kamado Joe Classic is een geweldige uitvinding. Met behulp van deze aslade is het schoonmaken van je kamado nog nooit zo makkelijk geweest. De lade kan moeiteloos en zonder rommel worden geleegd.

Bijzondere Kamado Joe Classic 1 accessoires

De Kamado Joe wordt geleverd met vrijwel alles wat je nodig hebt om meteen te beginnen met grillen, maar ook Kamado Joe heeft extra onderdelen en accessoires. Een van deze accessoires is de JoeTisserie, een rotisserie die precies past op jouw Kamado Joe. De vorm van de JoeTisserie zorgt ervoor dat je de kamado luchtdicht kan afsluiten en op deze manier de hitte binnen kan houden. Het rijke houtskool aroma zal meteen in het ronddraaiende vlees trekken en zo krijg je een heerlijk gelijk gegaard stuk vlees.

Een andere accessoire van Kamado Joe is de DōJoe. Dit is een van de laatste innovaties van Kamado Joe. Door middel van de DōJoe verander je jouw Kamado Joe in een eersteklas pizzaoven. Met behulp van speciale steunen voor de warmteverdelers en de Kamado Joe pizzasteen heb je een optimale afstand waardoor je verzekerd bent van een perfecte bodem en een knapperige topping. Wil je gaan voor de totale pizza-ervaring? Gebruik dan ook de Joe pizzaschep en pizzasnijder.

Kamado Joe grilloppervlaktes en grillverhogers

Kamado Joe biedt verschillende halfronde grill oppervlakken. Deze grill oppervlakken zijn afgestemd op de verschillende ingrediënten en gerechten en allemaal onderling te combineren. Ook heeft Kamado Joe een grillvergroter, met de grillvergroter beschik je over tot wel 60% meer ruimte! Tussen de grill en de grillvergroter blijft 10 centimeter vrij.

Alle maten Kamado Joe kamado’s op een rijtje

KamadoJoe is ook verkrijgbaar in diverse voordeelpakketten.

Back To Top
De waardering van kamadoexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1110 reviews.
Close search
Winkelmand