skip to Main Content

Kamado Joe aanbieding

Dé pagina voor alle Kamado Joe aanbiedingen. De kamado’s van Kamado Joe zijn op het moment erg populair. Het doel van Kamado Joe is om een nog betere kamado grill te maken en zo blijven ze hun kamado’s verbeteren. Bij Kamado Express bieden we verschillende Kamado Joe aanbiedingen, zodat jij kunt genieten van uitstekende kwaliteit voor hele scherpe prijzen!

Accessoires

Kamado Joe bij Kamado Express

Kamado Express is een bedrijf met verstand van zaken, waar ervaren BBQ-ers werken en dat een fysieke winkel met experience tuin heeft. In deze experience tuin worden regelmatig workshops gegeven waar we werken op onze A-merk kamado’s. Binnenkort gaan wij hier ook Kamado Joe aan toevoegen. Twijfel je nog of je een kamado wil aanschaffen of niet? Kom dan een van onze workshops volgen. Maak kennis met de kamado BBQ en overtuig jezelf!

Kamado Joe Classic aanbieding

De Kamado Joe Classic is het populairste en meest verkochte model van Kamado Joe. Deze BBQ is groot genoeg om hele maaltijden op te bereiden. Maak gebruik van Kamado Joe’s gepatenteerde Divide & Conquer systeem, ook wel flexibel kooksysteem genoemd, en pas in combinatie met halve maan accessoires verschillende technieken op hetzelfde moment toe. Profiteer van fantastische Kamado Joe Classic aanbiedingen voor de Kamado Joe Classic I, Kamado Joe Classic II en Kamado Joe Classic III bij Kamado Express! 

Kamado Joe Classic II aanbieding

Het tweede model uit de classic serie is momenteel het meest gevorderde model op de markt! Deze kamado is gemaakt volgens dezelfde hoge maatstaven als alle andere modellen maar heeft ook veel nieuwe details. Met de nieuwe AMP firebox van de Kamado Joe Classic 2 is breuk uitgesloten doordat de firebox ruimte heeft om uit te zetten. Voor diverse Kamado Joe Classic 2 aanbiedingen zit je bij Kamado Express goed!

Kamado Joe Junior aanbieding

De Kamado Joe Junior is het kleinste model en daarmee ook het meest flexibel. Neem hem overal mee naartoe en geniet van heerlijke gerechten. Door middel van de handvaten aan het gietijzeren onderstel is de Kamado Joe Junior makkelijk te verplaatsen. Neem even een kijkje op deze pagina voor schitterende Kamado Joe Junior aanbiedingen!  

Denk je erover na een Classic II te kopen en ben je op zoek naar een mooie Kamado Joe Classic 2 aanbieding? Neem dan snel even een kijkje op deze pagina voor geweldige Kamado Joe Classic II aanbiedingen, maar natuurlijk hebben we ook mooie samengestelde pakketten voor de Big Joe.

Koop je een van onze Kamado Joe aanbiedingen dan heb je natuurlijk al veel voordeel maar daarbij ontvang je ook nog eens een gratis kamado workshop bij The Fire Station! Kijk voor meer informatie op deze pagina. Heb je liever shoptegoed? Dat is natuurlijk ook mogelijk. 

Back To Top
De waardering van kamadoexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1110 reviews.
Close search
Winkelmand