skip to Main Content

Kamado Joe Classic 2

De Kamado Joe Classic 2 is de meest geavanceerde kamado, in zijn prijsklasse, op de markt. Dat zie je allereerst aan de kwaliteit en afwerking van deze kamado. Geproduceerd volgens hoge maatstaven en vakmanschap waar het merk zo bekend om staat. Als tweede: innovatie! Kamado Joe is dé meest innovatieve kamado ter wereld. Onderaan deze pagina lees je waarom.

Kamado Joe accessoires

Details en eigenschappen van de Kamado Joe Classic 2

De Kamado Joe Classic 2 is een vernieuwde versie van het meest verkochte en populairste model van Kamado Joe: de Kamado Joe Classic. Het grilloppervlak van de kamado blijft 46 cm en daarmee groot genoeg om hier complete maaltijden op te bereiden. Door dat je met gehalveerde roosters werkt heb je met het bekende Divide & Conquer systeem twee keer zo veel ruimte! Met dit geweldige systeem kun je vlees, groenten en andere bijgerechten allemaal op hetzelfde moment bereiden. Ook dit model heeft de gepatenteerde aslade, deze lade laat zich simpel en zonder rommel legen.

Waarom een Kamado Joe Classic II kopen?

Wil je graag een kamado kopen maar weet je niet zo goed welke? Denk er dan eens aan om een Kamado Joe Classic II te kopen. De vernieuwde versie van de Kamado Joe Classic heeft vele nieuwe details. Dit zijn details zoals de Kontrol Tower Top Vent. Deze nieuwe gepatenteerde luchtschijf is regenbestendig en geheel van aluminium, hij roest dus niet. Met de luchtschijf kun je de constante luchttoevoer nauwkeurig instellen. De Kamado Joe Classic 2 heeft een geheel nieuwe en dubbeldikke pakking. Deze pakking zorgt voor een superieure luchtdichte afsluiting en gaat 10 keer langer mee.

Bij de nieuwe AMP firebox van het model is breuk uitgesloten. Doordat deze firebox uit meerdere delen bestaat hebben deze delen ruimte om uit te zetten zonder dat er breuken in komen. Een metalen ring zorgt ervoor dat alle delen bij elkaar blijven. Een ander nieuw detail van de Kamado Joe Classic 2 is de Air Lift Hinge, met deze nieuwe scharnier hoef je 96% minder gewicht te tillen wanneer je de deksel opent. Ook blijft de deksel voor de helft open zonder dicht te vallen. Meerdere reden dus om een Kamado Joe Classic II te kopen!

Kamado Joe accessoires

De Kamado Joe BBQ’s komen met vrijwel alles wat je nodig hebt om te beginnen met grillen, maar ook Kamado Joe heeft verschillende accessoires. Deze accessoires zijn onder andere een gietijzeren wok, deze wok is zeer geschikt voor het bereiden van roerbakgerechten en het grillen van kleine stukjes vlees, vis en groenten. Een kippenstomer, in deze kippenstomer past een groot blik bier, zo kun je heerlijke beercan chicken maken. En een pan pizza pizzasteen, hier kun je gerechten zoals quiche’s, pastijen maar ook paella in bereiden.

Alle maten Kamado Joe kamado’s op een rijtje

KamadoJoe is ook verkrijgbaar in diverse voordeelpakketten.

Back To Top
De waardering van kamadoexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1110 reviews.
Close search
Winkelmand