skip to Main Content

Op zoek naar een kamado BBQ aanbieding?

Hier vind je kamado aanbiedingen van alle topmerken!

Surf jij je suf naar een kamado BBQ aanbieding? Twijfelen, nog een keer klikken en kijken en nog steeds geen keuze gemaakt. Bij Kamado Express vind je uitsluitend aanbiedingen van A-merk keramische barbecues. Natuurlijk kun je, bij het tuincentrum, wachten op een kamado BBQ aanbieding maar wij hebben ze het hele jaar door. We hebben verstand van zaken, ervaring en BBQ skills en daarom koop je bij een kamado-specialist. Kom je liever naar onze winkel om alles eerst te bekijken? Ook daar gelden deze kamado aanbiedingen.

Configureer zelf je set

Stel zelf je kamado BBQ set samen en ontvang tot 12,5% korting!

Set samenstellen

Altijd een passende kamado BBQ aanbieding

Wij hebben met veel zorg de beste startsets samengesteld. Met de sets op deze kamado aanbieding pagina kun je direct starten want elke set bevat de minimale vereisten om te starten met keramisch BBQ-en. Wat heb je minimaal nodig? Om te beginnen een kamado uiteraard! Wat wij als kamado specialist adviseren is het volgende:

  • Set goede BBQ handschoenen
  • Elektrische aansteker
  • De kamado bijbel “Hete Kolen”
  • Een onmisbare kernthermometer
  • In het geval van een Big Green Egg: de as pook en de convEGGtor

We geven je nog wat extra!

Kies je voor één van onze kamado voordeelsets dan ontvang je korting omdat je het pakket koopt maar als klap op de vuurpijl ontvang je ook een GRATIS kamado workshop bij ons.

Twijfel je nog over de aanschaf van een keramische BBQ? Volg dan één van onze workshops en overtuig jezelf door ermee te werken. We werken op al onze merken dus je kunt de verschillen goed ervaren en vragen stellen aan onze pitmasters. Schaf je na de workshop bij ons (Kamado Express / The Fire Station) een BBQ aan, dan ontvang je het bedrag van de workshop retour. Lees hier meer over deze constructie.

Wat biedt een kamado BBQ?

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!