skip to Main Content

Flame Boss

De slimme roker voor je kamado BBQ!

De Flame Boss is de slimme roker voor je kamado die gebruik maakt van een ventilator met variabele snelheid die zelf bepaald welke snelheid nodig is op basis van het type ingrediënt wat je wil roken. Je kunt dit gemakkelijk instellen in de bijbehorende app op je mobiele telefoon, zodat je tijdens de bereiding je handen én gedachte vrij hebt om te genieten!

Flame Boss 400

Regel je BBQ temperatuur met de Flame Boss 400. Een efficiënte en compacte blower met WiFi-technologie waardoor je de kerntemperatuur van het vlees tot in de puntjes kunt regelen.

De Flame Boss zorgt ervoor dat je tijdens het BBQ’en ook iets anders kunt doen dan naar je kamado staren. Je kunt gemakkelijk een alarm instellen in de Flame Boss app. Dit kun je op twee manieren doen: voer de gewenste bereidingstijd in óf stel in wat de kerntemperatuur voor het vlees moet zijn. Je ontvangt automatisch een melding zodra het doel behaald is, je hoeft dus niet telkens de app te openen en de temperatuur in de gaten te houden. Met de Flame Boss 400 ben je altijd zeker van een goed gegaard stuk vlees!

Flame Boss 500

Met de Flame Boss 500 controller kun je tot wel 3 stukken vlees gecontroleerd roken, terwijl je ondertussen mee kunt genieten met je BBQ gezelschap én de pittemperatuur in de gaten houdt. Het LCD-scherm is goed afleesbaar op elke hoogte en laat 4 regels zien met informatie over de vlees- en pittemperatuur. Daarnaast kun je de Flame Boss Controller bevestigen d.m.v. een magneetsysteem, zodat je geen gaten hoeft te boren en je deze ook makkelijk op een andere plek hangt.

Verschillen Flame Boss 400 en Flame Boss 500

De Flame Boss 400 heeft in tegenstelling tot de Flame Boss 500 geen LCD-scherm, waardoor je alles alleen via de bijbehorende app kunt regelen. Mocht je geen WiFi-verbinding hebben of deze in de tussentijd verloren raken, dan meet de Flame Boss 400 nog altijd verder via de vooraf ingestelde temperatuur.

De Flame Boss 400 kun je gebruiken om de temperatuur van één ingrediënt te meten en de pittemperatuur. Er is geen mogelijkheid om een Y-splitter te gebruiken. Bij de Flame Boss 500 gebruik je deze ook niet, maar heb je wel 4 losse poorten waardoor de mogelijkheden eindeloos zijn.

Gelijkenissen

De pittemperatuur regel je ook gemakkelijk met de mobiele app, beschikbaar voor iOS & Android. Ook zit op beide modellen van de Flame Boss een warmhoud functie, zodat de pittemperatuur automatisch verlaagd wordt nadat het gerecht gaar is.

Wil je graag beide modellen bekijken en vergelijken? Kom dan langs in onze winkel The Fire Station (regio Tilburg). We vertellen je graag meer over dit mooie merk! Word je liever online geholpen? Dan kun je contact opnemen via de mail, telefoon of chat.

Back To Top
De waardering van kamadoexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1110 reviews.
Close search
Winkelmand