skip to Main Content

Disclaimer

Kamado Express, onderdeel van Digital Q BV, verleent u hierbij toegang tot https://kamado.twostepdev.nl/ (“de Website”) en nodigt u uit het aangebodene te kopen.

Digital Q BV behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.

Beperkte aansprakelijkheid

Digital Q BV spant zich in om de inhoud van de Website zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is.

De op de Website aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Digital Q BV.

Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op de Website geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met Digital Q BV. Voor op de Website opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan K. van Riel nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten

Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Digital Q BV en haar licentiegevers.

Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen of teksten is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Digital Q BV / Dhr. K. van Riel, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig

Deze disclaimer kan onaangekondigd wijzigen.

Back To Top
De waardering van kamadoexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.3/10 gebaseerd op 1079 reviews.
Close search
Winkelmand