skip to Main Content

Big Green Egg XL, een gigantische kamado BBQ!

Geschikt voor grote families en groepen

Heb je een restaurant of cateringsbedrijf waar je voor grote groepen kookt? Of heb je gewoon een grote familie of vriendengroep? Met een grilloppervlakte van 61 centimeter is de Big Green Egg XL het geschikte model voor jou! In dit model passen grote stukken vlees, vis en meerdere pizza’s, waardoor koken voor grotere groepen gemakkelijk wordt!

XL accessoires

Een echte eyecatcher

Iedere Big Green Egg valt direct op in je tuin, maar met een Big Green Egg XL haal je een echte eyecatcher in huis! Je kunt er voor kiezen om hem in te bouwen in een werktafel. Met een gewicht van 105 kilogram is de Big Green Egg XL zeker geen lichtgewicht, maar met een handler kun je deze gemakkelijk verplaatsen. De handler dien je los aan te schaffen.

Big Green Egg XL voor zakelijk gebruik?

Dankzij zijn grootheid aan formaat en culinaire mogelijkheden is de Big Green Egg XL ook zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Heb je dus een restaurant of cateringsbedrijf? Dan is de Big Green Egg XL jouw model, maar hij is natuurlijk ook gewoon te gebruiken voor heel veel vrienden. Wil je nog een maatje groter? Kijk dan eens naar de Big Green Egg 2XL!

Verkrijgbaar in 7 maten:

Van klein tot groot, tot de allergrootste! Verkrijgbaar in diverse grilloppervlaktes.

Back To Top
De waardering van kamadoexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1110 reviews.
Close search
Winkelmand