skip to Main Content

Big Green Egg Small, het compacte model

Iedere persoon is uniek net zoals onze kamado’s

Dat kamado barbecueën alleen voor mensen met een tuin is, daar zijn wij het niet mee eens! Volgens Kamado Express is de Big Green Egg Small de nieuwe favoriete huisgenoot van stadsmensen met een balkon of kleine patio. De Big Green Egg Small is namelijk een compact model. De Big Green Egg Small heeft een grilloppervlakte van 33 centimeter en een gewicht van 35 kilogram.

Small accessoires

Hetzelfde oppervlakte als de Big Green Egg MiniMax

De grilloppervlaktes van de Big Green Egg Small en Big Green Egg MiniMax komen met elkaar overeen, maar het rooster van de Big Green Egg Small ligt lager dan dat van de Big Green Egg MiniMax. Ook is de Small dieper dan de MiniMax daardoor kunnen er net wat meer kolen in. De diepte en ligging van het rooster zorgen ervoor dat de Big Green Egg Small geschikt is voor iets grotere stukken vlees en dat een sessie net wat langer op 1 lading houtkool kan branden. De Big Green Egg Small is dan misschien klein, maar hij levert gewoon de gebruikelijke grootse Big Green Egg prestaties.

Big Green Egg Small gemakkelijk verplaatsen?

De Big Green Egg Small kun je aanschaffen als solo model voor inbouw, met een onderstel op wieltjes en compleet met onderstel en met zijtafels. Deze laatste 2 opties zorgen ervoor dat je hem veilig en gemakkelijk kunt verplaatsen. Inbouwen in een meubel of tafel is ook zeker mogelijk. Heb je toch liever een tafelmodel met een draagbaar nest? Kijk dan bij de Big Green Egg MiniMax.

Verkrijgbaar in 7 maten:

Van klein tot groot, tot de allergrootste! Verkrijgbaar in diverse grilloppervlaktes.

Back To Top
De waardering van kamadoexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1110 reviews.
Close search
Winkelmand