skip to Main Content

Modular EGG Workspace

Kies uit onze sets of stel hem zelf samen

Opnieuw komt Big Green Egg met een geweldige uitvinding! De Modular Egg Workspace, een 100% customizable outdoor keuken. Of je nou één EGG hebt of meerdere, een MiniMax of een XL, door gebruik te maken van de verschillende onderdelen voor de Modular Egg Workspace creëer je een op maat gemaakte buitenkeuken, volledig naar jouw wensen.

Wat je kunt verwachten van de Modular Egg Workspace

Zoals je gewend bent van Big Green Egg, zijn ook voor dit product de mogelijkheden eindeloos! Je start met een EGG Frame, de basis om je Large of XL Big Green Egg in te bouwen. Heb je nog zo’n grote jongen staan? Verwerk deze dan in een extra Egg Frame. Bouw anders verder met een (of meerdere) Expansion Frame(s) waar je diverse Expension Frame Inserts voor kunt gebruiken. Je kunt kiezen uit een Stainless Steel Grid Insert, een Stainless Steel Insert en een Acacia Wood Insert.

Een Egg Frame wordt standaard geleverd inclusief Stainless Steel Grid Insert, 4 stelpoten en haakjes om je BBQ tools aan te hangen. Daarnaast zijn deze accessoires, genaamd Add-ons, ook los verkrijgbaar. Zo kun je je Modular Egg Workspace op wieltjes zetten en niet onbelangrijk: schaf een Connector Pack aan om je Egg Frame aan het Expansion Frame te koppelen.

Heb je een Big Green Egg Mini of MiniMax? Zet deze dan in een carrier op de bovenste laag van je frame. Vooral de Acacia Wood Insert is hier erg geschikt voor!

Ons assortiment Big Green Egg

Naast de Modular Egg Workspace kun je ook kiezen voor de Big Green Egg Acacia tafel. Een mooie houten tafel gemaakt van de meest duurzame en hardste houtsoort, die ruimte biedt voor al je tools en ingrediënten. We bieden een uitgebreide assortiment Big Green Egg producten, waaronder tafels, accessoires en natuurlijk de kamado’s.

Wil je dit mooie merk eens in het echt bekijken en wat meer persoonlijk advies? Kom dan langs in onze winkel The Fire Station! Bestel je liever online? Dan staan we natuurlijk altijd per mail, chat of telefoon voor je klaar!

Back To Top
De waardering van kamadoexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1110 reviews.
Close search
Winkelmand