skip to Main Content

Big Green Egg MiniMax, het compacte model

Het nieuwste familielid van de Big Green Egg familie

De Big Green Egg MiniMax is het meest compacte model van de Big Green Egg modellen en is maar 7 centimeter hoger dan de Big Green Egg Mini, maar heeft in totaliteit een veel grotere grilloppervlakte. Met een grilloppervlakte van 33 centimeter is hij vergelijkbaar met de Big Green Egg Small. Met dit formaat heb je voldoende ruimte om voor 4 tot 6 personen te koken.

Accessoires

Direct op tafel?

Met een hoogte van 50 centimeter is hij ideaal om te gebruiken als tafelmodel, maar met een gewicht van 35 kilo is hij ook uiterst geschikt om mee te nemen naar het park of picknick. Met de standaard meegeleverde EGG carrier is hij handig mee te nemen en heb je geen professioneel gewichtheffer te zijn om hem te vervoeren.

Big Green Egg MiniMax accessoires

Heb je al een Big Green Egg MiniMax, maar wil je hem graag uitbreiden met diverse accessoires? Je kunt je barbecue en gebruikerservaring verder vergroten door uit te breiden met accessoires. Met bijvoorbeeld een dutch oven waar je heerlijke stoofpotjes of taarten en brood in kunt bereiden. Of een kiphouder waar je de perfect gegrilde kip mee bereidt.

Verkrijgbaar in 7 maten:

Van klein tot groot, tot de allergrootste! Verkrijgbaar in diverse grilloppervlaktes.

Back To Top
De waardering van kamadoexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1110 reviews.
Close search
Winkelmand