skip to Main Content

Big Green Egg Medium, past in iedere tuin

Een populaire maat: de Big Green Egg Medium

De Big Green Egg Medium is naast de Big Green Egg Large één van de populaire modellen. De Big Green Egg Medium is een maatje kleiner, met een grilloppervlakte van 38 centimeter. Op de Big Green Egg Medium past zo’n 4 tot 6 kilo vlees en dit model is toch compact genoeg om te passen in een kleine stadstuin, patio of op een balkon. De Big Green Egg Medium is een kamado barbecue waar je heerlijke gerechten mee kunt bereiden. Met deze Medium in de tuin nodig je ook snel vrienden en familie uit om mee te genieten!

Medium accessoires

Big Green Egg Medium, maar allesbehalve gemiddeld!

Op  de Big Green Egg Medium maak je bijvoorbeeld een heerlijke en erg populaire beer can chicken. Of maak voortreffelijke gerechten met verse vis, schaaldieren of groente. Met de passende convEGGtor en de pizzasteen verander je de Big Green Egg Medium in een handomdraai in een pizza-oven waarin je zelf, of met de kinderen, heerlijke pizza’s maakt.

Big Green Egg Medium accessoires

Heb je al een Big Green Egg Medium, maar wil je hem graag uitbreiden met diverse accessoires? Je kunt je barbecue en gebruikerservaring verder vergroten door uit te breiden met accessoires. Met bijvoorbeeld een ronde grillwok waar je heerlijke groenten mee kunt wokken. Of een RVS kiphouder waar je de perfect gegrilde kip mee bereidt.

Verkrijgbaar in 7 maten:

Van klein tot groot, tot de allergrootste! Verkrijgbaar in diverse grilloppervlaktes.

Back To Top
De waardering van kamadoexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1110 reviews.
Close search
Winkelmand