skip to Main Content

Big Green Egg Large, gegarandeerd veel barbecue plezier

Big Green Egg Large is het populairste model!

Ben je op zoek naar een kamado barbecue waar je gegarandeerd veel plezier mee gaat beleven? Dan ben je zeker op zoek naar de Big Green Egg Large. Dit formaat van de Big Green Egg familie is samen met de Big Green Egg Medium het meest populair! Met de Large ben je van succes verzekerd bij grotere families en groepen. Met een grilloppervlakte van 46 centimeter heb je namelijk voldoende ruimte om voor 8 personen te koken en is er zelfs voldoende kookcapaciteit om zowel vis als vlees gescheiden te bereiden. De Big Green Egg Large is groot genoeg om al jouw favoriete gerechten te maken en vergeet natuurlijk niet die van je familie en vrienden!

Large accessoires

Wil jij het maximale uit de Big Green Egg Large halen?

Dan is de Big Green Egg Large jouw perfecte model en grootte! Naast dat dit formaat de populairste van zijn familie (samen met de Big Green Egg Medium) is, heeft de Large ook het grootste aanbod in accessoires. Dit komt mede door de populariteit van de kamado, maar door de grilloppervlakte (46 centimeter) zijn er veel mogelijkheden. Je kunt het maar bedenken en het accessoire is beschikbaar voor de Big Green Egg Large. Van een standaard ConvEGGtor, wat één van je meest essentiële accessoire is voor de kamado, om indirect te koken tot aan een mini burger basket om gemakkelijk kleine hamburgers te maken en niet moeilijk hoeft te doen bij het omdraaien.

Daarnaast zijn er voor de Big Green Egg Large diverse half moon accessoires beschikbaar. Deze accessoires hebben, zoals de naam het al een beetje verraad, de vorm van een halve maan. Dit zorgt ervoor dat je diverse gerechten in één keer kunt bereiden. Er passen namelijk twee half moon accessoires in één keer in de Large. Je kunt bijvoorbeeld op de half moon convEGGtor steen een pizza bereiden, maar tegelijkertijd op de andere helft op de half moon gietijzeren plancha een heel ander gerecht bereiden. Zo heb je alleen maar vrolijke gezichten aan tafel en heeft iedereen iets wat hij/zij lekker vindt!

Verkrijgbaar in 7 maten:

Van klein tot groot, tot de allergrootste! Verkrijgbaar in diverse grilloppervlaktes.

Back To Top
De waardering van kamadoexpress.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 1110 reviews.
Close search
Winkelmand